Recent Posts

Contributors

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει γιόγκα και ξεσηκώνει το Instagram

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Για την Χριστίνα Μπόμπα την άποψη μας σου την έχουμε ξαναπεί. Είναι ένα από τα κορίτσια που θαυμάζουμε πολύ και το τελευταίο διάστημα τη ζηλεύουμε και λίγο, καθώς κι εμείς θα θέλαμε απίστευτα να κάνουμε διακοπές στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Θα θυμάσαι λογικά πως τους τελευταίους δύο μήνες σχεδόν η όμορφη μελαχρινή τα έχει αφήσει όλα στην Ελλάδα και έχει ακολουθήσει τον καλό της, Σάκη Τανιμανίδη, στην μακρινή Δομινικανή Δημοκρατία, όπου βρίσκεται για το Survivor.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να βρίσκεται μαζί του στα γυρίσματα του reality επιβίωσης, ενώ παρευρέθηκε και στο πάρτυ της ένωσης των δύο ομάδων. Αυτή τη φορά όμως, η Χριστίνα στο Instagram account της είπε να μας δείξει κάτι διαφορετικό.
Όχι, δεν κάνει ηλιοθεραπεία, ούτε τρέχει στις ακτές του εξωτικού νησιού.

Η Χριστίνα Μπόμπα αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει γιόγκα και να ανεβάσει μία φωτογραφία στο προφίλ της, αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό με τη δύναμη και τις ικανότητες της. Φυσικά όμως, δεν στάθηκε μόνο σε αυτό, αφού είπε να μας δώσει και μία γεύση από το υπερπολυτελέστατο συγκρότημα στο οποίο μένει με τον Σάκη Τανιμανίδη.


Με ένα μικρό στιγμιότυπο στα stories της μας έδειξε έναν μικρό παράδεισο, ο οποίος περιτριγυριζόταν από ψηλούς φοίνικες. Ναι, το ομολογούμε πως ζηλέψαμε.



















Πηγή: taz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Loading...